Kehut lämmittävät Escarmatin info-TV:ssä

Kehut lämmittävät Escarmatin info-TV:ssä
15.03.2023 | 

Escarmatilla on vakiintunut käytäntö jakaa info-TV:ssä kehuja. Televisiossa näkyy yleensä ajankohtaisia tiedotteita, talouslukuja ja laatuun liittyviä asioita, mutta aina myös kehuja.

Suomalaiseen kulttuuriin ei tyypillisesti kuulu omakehu, mutta olemme päättäneet tehdä asiassa poikkeuksen. Kukapa muu kissan hännän nostaisi, ellei kissa itse? Sisäisten kehujen lisäksi televisiossa pyörii yhteistyökumppaneilta kuultuja kehuja.

Ja arvatkaa mitä? Olemme jopa saaneet kehuja kehuistamme! Kun meillä on käynyt vierailijoita, he ovat huomanneet televisiossa näkyvät kehumme ja kehuneet, miten hienoa on, kun jaamme positiiviset asiat koko henkilöstölle. Näin asiakkaiden kommentit eivät jää vain harvojen korville, vaan kaikki työntekijät kuulevat ne.

Emme Escarmatilla keskity pelkästään kehitettäviin asioihin – joskus on hyvä tuntea tervettä ammattiylpeyttä hyvin tehdystä työstä.

Tässä esimerkkejä kehuista, jotka ovat näkyneet info-TV:ssä:

”Tilikausi saatiin maaliin. Nyt odotellaan tuloksia. Tässä kohtaa kiitos menee ihan kaikille!”

” Materiaalin ja komponenttien laadun kanssa on oltu todella tarkkana. Kiitos siitä!”

”Paljon kehuja KT:n varastohenkilökunnalle. Kehitys alkaa näkyä. Jatkakaa samaan malliin!”

”Työtapaturmia ei ole tapahtunut pitkään aikaan, ja jokainen on päässyt terveenä kotiin!”

”Tuotanto on pysynyt hyvin aikataulussa ja asiakkaan kaapit ovat valmistuneet hyvällä tahdilla. Asiakkaalta tuli myös kehut saitilla tehdyille muutostöille.”

”Asiakkaan projektipäällikkö ja loppuasiakkaan edustajat toteuttivat kaappien FAT-testit. Saimme heiltä vuolaita kehuja keskuksistamme. Hienoa työtä!”

”Lomista huolimatta olemme saaneet hyvin tavaraa lähtemään asiakkaille. Kiitos siitä kuuluu meille kaikille!”

Escarmatin visiona on tarjota Pohjanmaan paras työyhteisö. Lue lisää täältä.