Laatukäytäntömme tausta
Slide 1

Oy Escarmat Ltd:n laatukäytäntö

Olemme laatua arvostava yritys!

Toimimme ISO 9001 -laatustandardin sekä ISO 14001 -ympäristöstandardien mukaisesti. Standardit ovat sertifioitu ajanmukaisesti ja henkilöstömme on sitoutunut toimimaan niiden edellyttämällä tavalla. Käytössämme on myös sertifioitu työterveys- ja työturvallisuusjärjestelmä (ISO45001:2018). 

Lisäksi olemme Achilles Power & Tech -yhteisön sertifioitu jäsen sekä Eurofins Expert Services Oy:n vahvistama ATEX QAN- ja IECEx QAR  -laatujärjestelmien haltija.

Katso sertifikaatit:

Toimitaan vastuullisesti – yhdessä.

Elokuussa 2012 Yhdysvaltain arvopaperi- ja pörssikomissio SEC julkaisi lopulliset ”konfliktimineraaleja” (3TG-mineraalit) koskevat säännöksensä, jotka on määritelty ja jotka vaaditaan Dodd–Frank Wall Street -uudistus- ja kuluttajansuojalain pykälässä 1502.

Escarmat hankkii raaka-aineita yrityksiltä, jotka jakavat sen omat arvot ihmisoikeuksien, toiminnan eettisyyden sekä ympäristövastuun saralla. Haluamme, että koko toimitusketjumme on eettisesti ja ekologisesti kestävä. Huomioimme hankinnoissamme vain toimittajia, joiden materiaalit ovat peräisin muilta kuin konfliktialueilta.

Slide 1