Projektivalmistus tausta
Slide 1

Escarmat

Makes every piece work together.

Slide
Visio

Visionamme on olla arvostettu teollisuuden keskusvalmistaja ja tarjota Pohjanmaan inhimillisin työyhteisö.

Missio

Toimintamme on laadukasta, luotettavaa ja asiakaslähtöistä.

Arvot

Henkilöstön hyvinvointi, korkealuokkaisuus, inhimillisyys, joustavuus.

Escarmatilla on taito muuttaa asiakkaan suunnitelma valmiiksi tuotteeksi, joka palvelee isompaa kokonaisuutta.

Sähkö-, automaatio- ja ohjauskeskuksissa on tuhansia kytkentöjä ja jopa satoja komponentteja. Me kytkemme johtimet ja asennamme komponentit juuri niille paikoille, missä niiden kuuluukin olla. Toimitamme kaapit asiakkaille sovittuna ajankohtana. Kun asiakas tarvitsee asennukset, lähetämme asentajat oikeaan paikkaan, oikeaan aikaan.

Jokainen tarkasti yhdistämämme palanen kuuluu isompaan kokonaisuuteen, kuten voimalaitokseen, laivojen automaatio- ja valvontajärjestelmään, lämpölaitokseen tai koneeseen. Kun jokainen yksityiskohta on oikealla paikallaan, asiakkaidemme järjestelmät toimivat ja palvelevat vieläkin suurempaa tarkoitusta.

Miten saamme jokaisen palan loksahtamaan kohdilleen?

Me uskomme, että tyytyväiset työntekijät tekevät hyviä tuotteita. Escarmatilla kaikki ovat johtotehtävissä – olemme perhe, jossa jokainen tulee kuulluksi. Kuulluksi tulemisen tunne lisää motivaatiota ja kehittää uusia ideoita, joten se on meille merkittävä kilpailutekijä.

Kun jokainen tuntee työnsä merkitykselliseksi, syntyy lojaalius niin työnantajaa kuin asiakkaitammekin kohtaan ja vuosikymmenten kokemus pysyy työyhteisössämme. Koska kuuntelemme toisiamme, osaamme kuunnella myös asiakkaitamme.

Samalla kuulemme tömähdyksen, kun kivi tippuu asiakkaan sydämeltä. Ja kappas: olemme päässeet yhteiseen tavoitteeseen, pala kerrallaan.

Slide
Escarmat – Makes every piece work together.
Yritysfakta
Perustettu
0
Työntekijöitä
yli 0
Liikevaihto
n. 0 milj €
Escarmatilla on tuotantotilat Mustasaaressa Vikbyssä ja Vaasassa Strömberg Parkissa. Asiakkainamme on kansainvälisiä energia-alan yrityksiä, joita palvelemme sekä sopimusvalmisteisesti että projektikohtaisesti.
Slide 1