Fredrik Nyström on Escarmatin uusi myyntipäällikkö: ”Vahvuuteni on asiakkaiden kuunteleminen”

Fredrik Nyström on Escarmatin uusi myyntipäällikkö: ”Vahvuuteni on asiakkaiden kuunteleminen”
08.02.2024 | 

Escarmatin myyntipäälliköksi on valittu Fredrik Nyström, jolla on pitkä kokemus teollisuuden myyntitehtävistä. Hän työskenteli aikaisemmin Vaasassa myynti-insinöörinä. Sitä ennen hän asui pääkaupunkiseudulla ja työskenteli muun muassa tuotepäällikkönä ja aluepäällikkönä.

– Tekninen myynti on mielestäni parasta, mitä elämässä voi tehdä. Olen kasvanut siihen jo kotona, sillä isäni oli myyntitehtävissä, Nyström kertoo.

Kielitaitoa ja kansainvälistä kokemusta

Nyström on opiskellut ammattikorkeakoulussa elektroniikkainsinööriksi. Hän puhuu sujuvasti suomea, ruotsia ja englantia. Hän on asunut nuorena isänsä työn takia Los Angelesissa ja tehnyt uransa aikana ulkomaankauppaa, joten myös kansainvälistä kokemusta löytyy.

Myyntityössä Nyströmin vahvuus on kuuntelemisen taito. Hän kuuntelee asiakkaiden tarpeita tarkasti, luo oman näkemyksensä ja selvittää ratkaisun yhdessä myyntitiimin kanssa.

– Myyjän tehtävänä on kysyä oikeat kysymykset ja auttaa päätöksenteossa. Periaatteenani on olla rehellinen ja hoitaa asiat kunnolla alusta loppuun asti.

Nyström kertookin, että hänet on jo kotona kasvatettu kohtaamaan ihmiset positiivisesti. Hän löytää ihmisten kanssa aina jotakin yhteistä ja rakentaa luottamusta sen pohjalta.

Escarmatilla voi kehittää teknistä osaamista

Nyström halusi töihin Escarmatille, sillä sähkö- ja automaatiokeskukset kiinnostavat häntä. Keskukset sisältävät paljon tekniikkaa, joten myyntityössä myös tekninen osaaminen kehittyy. Nyström kertoo jo havainneensa, että Escarmatin työyhteisö on kuin suuri perhe, jossa toisista pidetään hyvää huolta.

Vapaa-ajallaan Nyström harrastaa golfia. Hänen ensimmäinen kesätyönsä olikin golfkentän hoitajana.

– Olen pelannut golfia lapsesta asti. Minua viehättää golfissa se, että se on sosiaalinen laji, johon yhdistyy luonnossa käveleminen.

Haluatko olla yhteydessä Nyströmiin? Katso yhteystiedot.