Escarmatin yritysesittely

Escarmatin yritysesittely
01.11.2023 | 

Escarmat on teollisuuden sähkö- ja automaatiokeskuksia valmistava yritys. Palveluihimme kuuluu myös asiakkaan tuotekehitystä tukeva suunnittelu- ja asennuspalvelu.

Escarmat on perustettu vuonna 1994, joten meillä on lähes 30 vuoden kokemus alalta. Liikevaihtomme on noin 18 miljoonaa euroa.

Tilat ja kapasiteetti

Escarmatilla on kaksi toimipistettä, Mustasaaressa Vikbyn teollisuusalueella ja Vaasassa Strömberg Parkissa. Yhteensä käytössä on noin 4600 neliömetriä.

Kahden tehtaan ansiosta Escarmatilla on kapasiteettia toteuttaa isojakin projekteja, jotka vaativat tarkkuutta ja kokemusperäistä osaamista. Nykyisissä tiloissamme meillä on mahdollisuus kasvattaa liikevaihtoa huomattavasti nykyistä suuremmaksi.

Henkilöstö

Escarmatilla työskentelee yli 100 työntekijää. Kilpailuetumme onkin henkilöstö, sillä Escarmatin tuote on palvelukonsepti, joka sisältää teknisen tuotteistuksen, tuotantoa tukevan suunnittelun, materiaalihankinnan, kokoonpanotyön, tarkastamisen ja logistisen prosessin. Jokaisen palvelukonseptin vaiheen tärkein lenkki on ihminen.

Escarmatilla on osaava henkilöstö, josta jopa kolmasosa on työskennellyt yrityksessä yli 10 vuotta. Kokemus tuo mukanaan teknistä asiantuntijuutta.

Toimialat ja asiakkaat

Escarmatin valmistamia keskuksia on käytössä ympäri maailmaa niin voimalaitoksissa, laivoissa kuin erilaisissa koneissakin. Asiakkainamme on kansainvälisiä energia-alan yrityksiä sekä laite- ja konevalmistajia.

Escarmatilla on pitkäaikaisia asiakassuhteita. Tämä todistaa, että henkilöstömme kykenee tukemaan asiakasta teknisellä osaamisellaan. Tutkimme säännöllisesti asiakastyytyväisyyttä ja kehitämme toimintaa saamamme palautteen perusteella.

Strategia ja arvot

Escarmatin missiona on laadukas, luotettava ja asiakaslähtöinen toiminta. Visiona on olla arvostettu ja halutuin keskusvalmistaja, joka tarjoaa Pohjanmaan teollisuuden parhaimman työyhteisön.

Arvomme ovat henkilöstön hyvinvointi, kunnioitus ja arvostus, joustavuus, korkea laatu ja sitoutuminen.

Haluatko tietää lisää asiakkaistamme? Lue Solvingin asiakastarina.