Escarmat julkaisi uudet verkkosivut – Huom! Seuraa meitä myös sosiaalisessa mediassa

Escarmat julkaisi uudet verkkosivut – Huom! Seuraa meitä myös sosiaalisessa mediassa
12.01.2018 | 

Uudet verkkosivumme on suunniteltu palvelemaan kaikkia teollisuuden ohjauskeskusvalmistusta ja projektipalveluita tarvitsevia tahoja.

Uudistuneella www.escarmat.com -sivustolla olemme pyrkineet esittelemään tarjoamamme ohjauskeskusvalmistuspalvelut mahdollisimman selkeästi, korostaen kokonaisvaltaista palveluamme, joustavaa tuotantoamme sekä erikoisosaamistamme projektiluonteisissa toimituksissa.

Haluamme tulla tunnetuksi sähkö- ja energiateollisuuden keskusvalmistuskumppanina, joka palvelee asiakkaitaan alusta loppuun ja vielä senkin jälkeen.

Uuden sivuston myötä panostamme myös entistä enemmän viestintään, ja näin ollen pyrimme tarjoamaan jatkossa kaikille teollisuuden keskusvalmistuksesta kiinnostuneille tahoille luettavaksi mielenkiintoista sisältöä niin yrityksestämme kuin toimialastammekin.

Voitte seurata Escarmatia seuraavissa sosiaalisen median kanavissa: LinkedInFacebookTwitter ja Instagram. Uutiskirjeemme voitte tilata tämän sivun alalaidasta.

Escarmat on vuodesta 1994 asti toiminut täyden palvelun automaatiotalo, joka tarjoaa eri teollisuuden toimialoille joustavaa ja luotettavaa sähkö-, automaatio- ja ohjauskeskusten alihankinta-, sopimus- ja projektivalmistusta sekä kaiken kattavia avaimet käteen -ratkaisuja.