Escarmat juhlii 30-vuotisjuhlavuottaan – sen kunniaksi logo uudistuu

Escarmat juhlii 30-vuotisjuhlavuottaan – sen kunniaksi logo uudistuu
02.01.2024 | 

Vuosi 2024 on Escarmatin 30-vuotisjuhlavuosi. Sähkö- ja automaatiokeskuksia valmistava Escarmat perustettiin vuonna 1994, jonka jälkeen yritys on kasvanut vuosi vuodelta. Nykyään Escarmatilla on kaksi toimipistettä ja 120 työntekijää.

Escarmat juhlistaa juhlavuottaan erilaisin tempauksin. Juhlavuosi tulee näkymään yrityksen sisällä, mutta myös ulkoisessa markkinointiviestinnässä ja tapahtumissa. Tänä vuonna etenkin yrityksen historiaa ja henkilöstöä tuodaan enemmän esille.

Logo vaihtuu

Näkyvin uudistus Escarmatilla on brändi-ilmeen ja logon vaihtuminen. Yrityksen vanha logo on ollut käytössä 1990-luvulta saakka, joten juhlavuosi on hyvä tilaisuus päivittää brändiä.

– Olemme uudistuva ja eteenpäin katsova yritys. Meillä on korkeatasoista osaamista, joten haluamme näyttää ulospäin siltä, mitä todella olemme. Brändimielikuvan täytyy vastata yrityksen toimintaa, toimitusjohtaja ja toinen pääosakas Kari Olkinuora kertoo.

Uusi brändi-ilme ja logo otetaan käyttöön välittömästi.

Pitkän iän salaisuus hyvät asiakkaat ja henkilöstö

Juhlavuosi on Escarmatille ja sen henkilöstölle iso etappi. Escarmatin pääosakkaat Kari Olkinuora ja Mikael Mäkinen työskentelevät edelleen Escarmatilla. He kertovat tuntevansa ylpeyttä 30-vuotiaasta yrityksestä, mutta muistuttavat, että menestys ei ole tullut itsestään.

– Yrityksen menestys ei ole kiinni vain omistajista, vaan myös asiakkaista ja henkilöistä. Pitkän iän salaisuus ovat hyvät asiakkaat sekä kaikki ne ihmiset, jotka ovat vuosien varrella työskennelleet Escarmatilla. Olemme onnistuneet säilyttämään asiakkaiden luottamuksen. Sen eteen jokainen escarmatlainen on tehnyt oman osuutensa ja tulee tekemään jatkossakin, Olkinuora summaa.

Haluatko tietää, mitä uusi logo tarkoittaa? Lue tämä!

Escarmatin uusi yritystunnus koostuu merkistä ja nimilogosta. Logo haluttiin uudistaa täysin, jotta ero vanhaan on selvä.

Sähköenergia siivittää merkin lähtöideaa ja muotokieltä. Tämä ajatus muutettiin symbolisemmaksi ja koottiin yhteen. Merkissä yhdistyvät niin alan kulmikkuus ja kovuus kuin pyöreys ja inhimillisyys, Escarmat-perhe.

Graafiset elementit tukevat ja vahvistavat yrityksen ajatusmaailmaa ja ovat tärkeä osa yrityksen visuaalista ilmettä. Graafisissa elementeissä plussat kuvastavat positiivista työnantajaa ja -paikkaa ja nuolet eteenpäin katsomista.

Punainen väri yritystunnuksessa kunnioittaa yrityksen historiaa ja vanhaa logoa.


Katso alta video uudesta brändi-ilmeestä!