Escarmat ja Vaasan Sport jatkavat yhteistyötä! Kaksi kautinen sopimus solmittu

Escarmat ja Vaasan Sport jatkavat yhteistyötä! Kaksi kautinen sopimus solmittu
Vaasan Sportin kumppanuuksista vastaava Juho Autio ja Escarmatin toimitusjohtaja Veikko Junttila jatkoivat tänään pitkäaikaista yhteistyötä. Sopimus tehtiin kerralla kausille 2020-2021 sekä 2021-2022.
14.02.2020 | 

Escarmat ja jääkiekkoseura Vaasan Sport jatkoivat tänään yhteistyösopimustaan kaksi kautta käsittävällä jatkosopimuksella.

– Sport-yhteistyö on meille tärkeä strateginen kumppanuus. Hyödynnämme yhteistyötä esimerkiksi asiakassuhdetoiminnassamme. Lisäksi paikallinen huippu-urheilu on tärkeää työntekijöillemme, Escarmatin toimitusjohtaja Veikko Junttila kommentoi yhteistyösopimusta.

Vaasan Sport on on pelannut Jääkiekko Liigaa yhtäjaksoisesti kaudesta 2014–2015 alkaen. Escarmat on puolestaan toiminut Vaasan Sportin yhteistyökumppanina yhtäjaksoisesti jo kaudesta 1994–1995 alkaen.

Escarmat on vuodesta 1994 toiminut täyden palvelun automaatiotalo, joka tarjoaa eri teollisuuden toimialoille joustavaa ja luotettavaa sähkö-, automaatio- ja ohjauskeskusten alihankinta-, sopimus- ja projektivalmistusta sekä kaiken kattavia avaimet käteen -ratkaisuja.