Kojeistoasentaja – jatkuva haku

Kojeistoasentaja – jatkuva haku
28.08.2023

Kojeistoasentajien työnä on rakentaa sähkö- ja automaatiokeskuksia valmistuskuvien mukaisesti pala palalta valmiiksi. Jos pidät Lego-palikoilla rakentamisesta, viihdyt varmasti tässä työssä.

Kiinnostuitko? Jatka lukemista!

Millaista kojeistoasentajan työ on?

Kojeistoasentajan työhön kuuluu mekaanista kokoonpanoa, johdotusta ja kaapelointia. Meillä töitä tehdään tiimissä, mutta pääasiassa rakennat itsenäisesti kaapin alusta loppuun asti. Työhön on helppo uppoutua, kun keskityt lukemaan kuvia ja asentamaan johtoja paikalleen. Voit olla ylpeä itsestäsi, kun näet, miten kaappi rakentuu käsissäsi siistiksi kokonaisuudeksi.

Escarmatin valmistamia sähkö- ja automaatiokaappeja on käytössä voimalaitoksissa ja laivoissa ympäri maailmaa. Sinun työlläsi on iso merkitys siinä, että ihmiset saavat koteihinsa sähköä ja laivat pääsevät seilaamaan valtamerillä.

Millaisia ominaisuuksia asentajalla on hyvä olla?

Kuten Lego-palikoilla rakentamisessa, myös tässä työssä pitää olla tarkka ja huolellinen. Johdottamisessa tarvitaan loogista päättelykykyä. On myös hyvä osata kysyä neuvoa ja saada suunsa auki oikeassa paikassa oikeaan aikaan.

Toivomme, että sinulla on sähköalan tutkinto. Voit olla vastavalmistunut tai kokenut konkari, kunhan sinulla on piirustustenlukutaitoa sekä johtojenkäsittely- ja työkalutuntemusta.

Miksi Escarmatille kannattaa hakea töihin?

No, meillähän nyt vaan on paras työilmapiiri ja yhteisöllinen meininki! Sen lisäksi tässä työssä opit perusteet teollisuuden sähköistä ja saat valmiudet siihen, mitä ikinä haluatkaan tehdä isona. Me tietenkin toivomme, että viihdyt meillä pitkään. Escarmatin henkilöstöllä on perinteisesti pitkiä työuria.

Näiden lisäksi tarjoamme seuraavat edut:

  • liukuvan työajan alkaen klo 7–8.30. Meillä tehdään pääasiassa pelkkää päivävuoroa, ja työ on siistiä sisätyötä
  • epassin, jolla voit maksaa vaikka kuntosalijäsenyytesi, ostaa festariliput tai käydä hieronnassa
  • työterveyden ja vapaa-ajan vakuutuksen, joka kattaa myös erikoissairaanhoidon
  • polkupyöräedun
  • saat käyttää tunnin viikossa työajastasi liikuntaan
  • keppijumppa kaksi kertaa viikossa työpäivän aikana
  • yhteiset sählyvuorot ja muita tempauksia.

Hakeminen

Lähetä CV:si ja vapaamuotoinen esittelysi seuraavaan osoitteeseen:

rekry@escarmat.com