Sopimusvalmistus tausta
Control cabinets

Keskuskusvalmistusta teollisuudelle

Kaiken kokoisia keskuskuksia
sekä muita automaatiotuotteita joustavasti ja luotettavasti.

Keskusvalmistusta teollisuudelle – Ohjauskeskukset laadukkasti ja joustavasti

Valmistamme kaiken kokoluokan sähkö- automaatio- ja ohjauskeskuksia laadukkaasti ja joustavasti. Toimitamme vuosittain tuhansia keskuksia lukuisiin eri käyttötarkoituksiin, suurista voimalaitoskeskuksista aina pieniin riviliitinkoteloihin.

Valmistamme esimerkiksi:

  • Automaatiokeskukset
  • Sähköasemien suojarelekaappeja
  • Muuntajien apujohtokaappeja
  • Moottorikeskukset
  • Sähkökäyttöjen keskukset
  • RTU & serverikaappeja
  • Kiskostoratkaisut
  • Ohjauskeskukset
  • Keskukset elintarviketeollisuuden käyttöön

Escarmat on tehnyt keskusvalmistusta teollisuudelle 30 vuoden ajan. Yhteistyö maailman johtavien sähkö- ja energia-alan suuryritysten kanssa on hionut osaamisemme huippuunsa. Myös lukuisat automaatio-, kone- ja laitevalmistajat luottavat laatuumme. Tuotteitamme löytyy mm:

Laadukkaan sopimusvalmistuksen taustalla on aina avoin ja joustava yhteistyösuhde. Voit olla yhteydessä myyntihenkilöstöömme kaikissa keskustarpeisiisi liittyvissä kysymyksissä.

Katso myös:

Saat tarjouksen nopeasti

Tiedostamme, että keskusvalmistusta teollisuudelle tehtäessä laadun ohjella myös toimituksen nopeus ja hinta ovat ratkaisevassa roolissa. Laadimme tarjouksen toimittamienne piirustusten ja komponenttilistojen perusteella. Tarjouslaskennassa hyödynnämme itse kehittämäämme ohjelmistoa, joka hyödyntää kattavaa tietokantajärjestelmäämme. Ohjelmisto nopeuttaa tarjouksen antamista asiakkaalle merkittävästi.

Nopean tarjouslaskentamme ansiosta pystymme aloittamaan valmistuksen nopealla aikataululla. Tuotantomme muodostuu kuudesta erillisestä tuotantosolusta, joiden tuotantotehokkuus on optimoitu huippuunsa – Toimitusvarmuutemme on ollut jo vuosien ajan 99%!

Jokainen keskus testataan

Testaamme kaikki valmistamamme keskukset ennen toimitusta. Teisteistä laaditut pöytäkirjat toimitetaan asiakkaalle tuotteiden mukana.

Käytössämme on EN 61439 -standardin mukainen testausjärjestelmä, mutta tarpeen mukaan testaamme keskukset myös asiakaan edellyttämän standardin mukaisesti. Lisäksi voimme käyttää asiakaskohtaisia testausohjelmia.

Laadunhallintajärjestelmäämme kirjataan kaikki havaitut laatupoikkeamat vikakoodein. Laadunhallintajärjestelmän tietoa hyödynnetään myös tuotteiden laadun jatkokehityksessä sekä henkilöstön ammattitaidon parantamisessa.

Käytössämme on sertifioitu ISO 9001:2015 -laadunhallintastandardi sekä ISO 14001:2015 -ympäristöjärjestelmästandardi.

Lisäksi olemme Achilles Power & Tech -yhteisön sertifioitu jäsen sekä Eurofins Expert Services Oy:n vahvistama ATEX QAN- ja IECEx QAR  -laatujärjestelmien haltija. Lue lisää laatukäytännöistämme.

Slide 1
Slide 1 – copy
Ota yhteyttä
myyntiimme
Pyydä tarjous