Haemme sähkö- ja automaatioasentajia!

Haemme sähkö- ja automaatioasentajia!
28.08.2018 | 

Tule kartuttamaan työkokemustasi alan parhaiden joukkoon!

Escarmat on vuodesta 1994 toiminut täyden palvelun automaatiotalo, joka tarjoaa eri teollisuustoimialoille joustavia ja luotettavia sähkö-, automaatio- ja ohjauskeskusten alihankintapalveluita. Toimipaikkamme sijaitsee Helsingbyssä vain kymmenen kilometrin päässä Vaasan keskustasta.

Haemme nyt sähkö- ja automaatioasentajia kasvavaan ammattilaisten joukkoomme. Jos sinulla on sähkö- tai automaatioasentajan ammattitutkinto sekä omaat hyvän asenteen ja motivaation, voit hyvinkin olla etsimämme henkilö!

Tehtävässä pääset työskentelemään osana 80 asentajan kokenutta tuotantotiimiä, joka auttaa sinua onnistumaan ja kehittymään omissa tehtävissäsi.

Lisäksi Escarmatin asentajana sinulla on halutessasi mahdollisuus päästä osallistumaan automaatioasennuksiimme ympäri maailman! Osaavat asentajamme ovat toteuttaneet asiakkaidemme projektiasennuksia esimerkiksi Karibialla.

Tarjoamme määräaikaisen työsuhteen työehtosopimuksen mukaisella palkalla. Vapaamuotoiset hakemukset yhteystietoineen osoitteeseen: nora.mottonen@escarmat.com

HUOM! Paikkoja on yhteensä viisi ja ne täytetään välittömästi sitä mukaan kuin sopivia henkilöitä löytyy.

Lisätietoja: Nora Möttönen, tuotantojohtaja, 040 195 9790

www.escarmat.com