Escarmatille UL 508A-sertifikaatti

Escarmatille UL 508A-sertifikaatti
20.05.2024 | 

Escarmatin juhlavuoteen mahtuu uusia tuulia, sillä Escarmat on saamassa vielä ennen kesää UL 508A-sertifikaatin, jonka ansiosta tuotteita voidaan valmistaa Pohjois-Amerikan alueelle. Tämä on tärkeä investointi.

– Sertifikaatti hankitaan asiakkaiden toiveesta, Escarmatin myynti- ja markkinointijohtaja Tomi Korkeavaara kertoo.

Escarmatilla on tällä hetkellä kädet täynnä töitä. Tilikauden taittuessa yli puolen välin voidaan todeta, että tulossa on jo toista vuotta peräkkäin historian suurin liikevaihto.

– Tilikauden kaksi ensimmäistä kvartaalia ovat olleet kiireisiä. Pystyimme kuitenkin vastaamaan asiakkaiden odotuksiin, joten voimme sanoa jo nyt, että liikevaihto tulee olemaan ennätyssuuri. Kiitos tästä kuuluu joustavalle henkilökunnallemme, Korkeavaara sanoo.

Kasvua selittää se, että sähkö- ja automaatioala kehittyy hurjaa vauhtia. Etenkin liikenteen sähköistyminen luo valtavasti mahdollisuuksia kojeistojen alihankintapuolelle. Kun asiakkaat kasvavat omilla segmenteillään, se heijastuu Escarmatiin.

Korkeavaaran mukaan sähköalan haasteena on tulevaisuudessa työvoiman saatavuus. Hän toivookin, että Vaasan seudulla panostettaisiin ammatilliseen koulutukseen. Escarmat tekee yhteistyötä paikallisten oppilaitosten kanssa ja pyrkii sitä kautta kantamaan kortensa kekoon osaavien työntekijöiden saamiseksi. Tämä on erityisen tärkeää, sillä Escarmat aikoo kasvaa lähitulevaisuudessa.

– Escarmat on lanseerannut oman strategiansa virstanpylvääksi, että yhtiö olisi saman katon alla vuoden 2027 loppuun mennessä. Tämä mahdollistaa myös tilojen kasvattamisen. Tällä hetkellä johtoryhmä työskentelee tätä päämäärää kohti.

Syksyllä Escarmat on taas tavattavissa Tampereen Alihankintamessuilla. Tervetuloa vaihtamaan kuulumisia!