Escarmat Vaasan Sportin pääyhteistyökumppaniksi!

Escarmat Vaasan Sportin pääyhteistyökumppaniksi!
15.02.2018 | 

Escarmat ja jääkiekkoseura Vaasan Sport ovat solmineet jatkosopimuksen yhteistyön jatkamisesta. Helmikuun alussa allekirjoitetun sopimuksen myötä Escarmat toimii ensi kaudella yhtenä Sportin pääyhteistyökumppaneista.

Escarmat on toiminut Vaasan Sportin yhteistyökumppanina yhtäjaksoisesti jo kaudesta 1994–1995 alkaen. Sportin yritysmyyjä Juho Autio näkee pitkän yhteistyöhistorian erityisen arvokkaana seuran kannalta.

– Escarmat on ollut vuosikymmenien ajan mukana rakentamassa ja mahdollistamassa brändimme kehitystä. Tämän kaltainen sitoutuneisuus on korvaamatonta, Autio kommentoi jatkosopimusta.

Tuore yhteistyösopimus muun muassa tekee Sportin molemmista maalivahdeista Escarmatin nimikkopelaajia, ja yrityksen logo on nähtävillä heidän pelipaidoissaan. Lisäksi Escarmatin logo komeilee Vaasan jäähallin b-pisteessä sekä Sportin mediaseinällä.

 

 

”Saamme yhteistyön myötä paljon maanlaajuista näkyvyyttä sykähdyttävien urheiluhetkien yhteydessä. Jatkamme mielellämme kumppanuutta Vaasan Sportin kanssa”

 

 

– Olen aina pitänyt jääkiekosta, ja myös monet työntekijämme seuraavat lajia mielellään. Lisäksi saamme yhteistyön myötä paljon maanlaajuista näkyvyyttä sykähdyttävien urheiluhetkien yhteydessä. Jatkamme mielellämme kumppanuutta Vaasan Sportin kanssa, Escarmatin toimitusjohtaja Veikko Junttila toteaa.

Logonäkyvyyksien päälle Escarmat saa kausikortteja henkilöstönsä ja yhteistyökumppaneidensa käyttöön. Lisäksi molemmat nimikkopelaajat vierailevat yrityksessä kauden 2018–2019 aikana.

Vaasan Sport on vaasalainen jääkiekkojoukkue, joka on pelannut Jääkiekon Liigaa yhtäjaksoisesti kaudesta 2014–2015 alkaen. Tätä ennen seuralla on pitkä historia Suomen Mestis-sarjassa sekä muissa alemmissa jääkiekkosarjoissa.

Escarmat on vuodesta 1994 toiminut täyden palvelun automaatiotalo, joka tarjoaa eri teollisuuden toimialoille joustavaa ja luotettavaa sähkö-, automaatio- ja ohjauskeskusten alihankinta-, sopimus- ja projektivalmistusta sekä kaiken kattavia avaimet käteen -ratkaisuja.