Escarmat Vaasan Mailan pääyhteistyökumppaniksi!

Escarmat Vaasan Mailan pääyhteistyökumppaniksi!
23.05.2018 | 

Escarmat jälleen mukana tukemassa paikallista urheilutoimintaa.

Escarmat ja pesäpalloseura Vaasan Maila ovat sopineet yhteistyökumppanuudesta. Toukokuussa sovitun yhteistyön myötä Escarmat toimii kuluvalla kaudella yhtenä Vaasan Mailan pääyhteistyökumppaneista.

– Pesäpallo on suomalainen kansallisurheilulaji ja me Escarmatilla kunnioitamme perinteitä. Lisäksi pesäpallossa menestyminen vaatii tarkkuutta, taitoa ja nopeutta, aivan kuten laadukkaiden ohjauskeskustenkin valmistaminen, Escarmatin toimitusjohtaja Veikko Junttila taustoittaa yhteistyötä.

Tuoreen yhteistyösopimuksen myötä Escarmat toimii muun muassa otteluisäntänä kauden kahdessa kotiottelussa, joista ensimmäinen pelataan jo heti huomenna torstaina Hietalahden pesäpallostadionilla Vaasassa. Toinen Escarmatin isännöimä ottelu pelataan puolestaan elokuun 2. päivä.

Vaasan Maila on vuonna 1933 perustettu vaasalainen pesäpalloseura, jonka miesten joukkue pelaa Suomensarjaan kaudella 2018.

Escarmat on vuodesta 1994 toiminut täyden palvelun automaatiotalo, joka tarjoaa eri teollisuuden toimialoille joustavaa ja luotettavaa sähkö-, automaatio- ja ohjauskeskusten alihankinta-, sopimus- ja projektivalmistusta sekä kaiken kattavia avaimet käteen -ratkaisuja.