Escarmat lahjoitti tämän vuoden joululahjarahan Nenäpäiväkeräykseen

Escarmat lahjoitti tämän vuoden joululahjarahan Nenäpäiväkeräykseen
20.12.2017 | 

Olemme osallistuneet tämän vuoden Nenäpäiväkeräykseen ja lahjoittaneet apua eniten tarvitseville. Lahjoitussumma oli 3 000 euroa.

Nenäpäiväkeräys on kansainvälinen hyväntekeväisyyskampanja, jonka avulla on tuettu vuosien varrella muun muassa yli 900 000 lapsen koulunkäyntiä sekä rakennettu tai kunnostettu yli 8 500 koulua ja päiväkotia.

Tekemällämme lahjoitussummalla kyetään tarjoamaan esimerkiksi lukutaito-opetus 300 nuorelle tai rokotukset poliota, tuhkarokkoa ja jäykkäkouristusta vastaan 7 500 lapselle.

Escarmatin toimitusjohtaja Veikko Junttilan mukaan parempiosaisilla on velvollisuus auttaa heikommassa asemassa olevia, ja Nenäpäiväkeräys on siihen turvallinen ja helppo tapa.

 

 

”Hyväntekeväisyys on paras tapa tuottaa hyvää mieltä mahdollisimman monelle.”

 

 

– Itse pidän Nenäpäivälahjoittamisesta siksi, että apu on hyvin konkretisoitu ja lahjoittaja pystyy selkeästi hahmottamaan, miten lahjoitetulla summalla kyetään auttamaan apua tarvitsevia, Junttila kertoo.

Escarmat on osallistunut aiempinakin vuosina Nenäpäiväkeräykseen. Lisäksi osallistumme vuosittain muihinkin yhteiskunnallisiin apukeräyksiin.

– Uskon, että hyväntekeväisyys on paras tapa tuottaa hyvää mieltä mahdollisimman monelle, niin henkilöstöllemme kuin asiakkaillemme, mutta ennen kaikkea tietysti apua tarvitseville, Junttila summaa.

Lahjoituksen myötä Escarmat haluaa toivottaa kaikille yhteistyökumppaneilleen rauhaisaa joulunaikaa ja menestystä vuodelle 2018!