Escarmat kotiutti markkinointiviestinnän – Enni Yli-Hynnilä markkinointi- ja viestintäpäälliköksi

Escarmat kotiutti markkinointiviestinnän – Enni Yli-Hynnilä markkinointi- ja viestintäpäälliköksi
13.06.2022 | 

Escarmat on päättänyt kotiuttaa markkinoinnin ja viestinnän talon sisäiseksi toiminnoksi. Yrityksen tavoitteena on kommunikoida yhä suoremmin ja läpinäkyvämmin asiakkaille, työnhakijoille ja muille sidosryhmille sekä panostaa sisäiseen viestintään.

Escarmatin tavoitteena on kasvaa merkittävästi lähivuosina. Kasvu vaatii panostusta markkinointiin ja tunnettuuden luomiseen. Samaan aikaan henkilöstön lukumäärä kasvaa, mikä tuo tarpeita sisäisen viestinnän kehittämiseen, Escarmatin toimitusjohtaja Kari Olkinuora kertoo.

Kasvuun on varauduttu myös tuotantotilojen laajentamisella, sillä Escarmatilla on nyt toimipisteet Mustasaaressa Vikbyssä ja Vaasassa Strömberg Parkissa. Henkilöstö on kasvanut tämän vuoden aikana noin sadasta hengestä 136 henkeen.

Enni Yli-Hynnilä on kokenut viestijä

Escarmatin markkinointi- ja viestintäpäällikkönä aloitti Enni Yli-Hynnilä. Yli-Hynnilällä on usean vuoden kokemus viestintätoimistosta ja toimittajan työstä. Escarmat on hänelle tuttu entuudestaan, joten aivan puhtaalta pöydältä ei tarvinnut aloittaa.

Olen tällä hetkellä innosta soikeana ja puhkun uusia ideoita. Aivan ensin kuitenkin tutustun rauhassa Escarmatiin ja koko Escarmat-perheeseen, jotta osaan vetää oikeat suuntaviivat, Yli-Hynnilä kertoo.

Yli-Hynnilän mukaan hänet on otettu hienosti vastaan.

Escarmatilla kaikki moikkaavat toisiaan ja monet jäävät heti juttuihin. Täällä ei ole turhan tarkka hierarkia, eikä avun pyytämistä tarvitse jännittää.

Kesäpäivät töissä, kesäillat SUP-laudan päällä

Yli-Hynnilä on opiskellut Vaasan yliopistossa viestintää ja markkinointia. Hän kirjoittaa aktiivisesti myös vapaa-ajallaan, sillä hän harrastaa luovaa kirjoittamista. Yli-Hynnilä on kotoisin Kuortaneelta maatilalta. Viestinnässä hänellä on suora, rehellinen ja inhimillinen ote.

Olen iloinen siitä, että arvomaailmani on samanlainen kuin Escarmatilla ja Escarmat-brändillä. Tämä on erinomainen lähtökohta markkinoinnin tekemiseen, sillä haluan työskennellä yrityksessä, jonka toimintaan uskon täydestä sydämestäni.

Kesän työpäiville Yli-Hynnilä kaavailee Escarmatin toimintatapoihin ja strategiaan tutustumista sekä uusien ideoiden kokeilua, joiden pohjalta luodaan suunnitelmat markkinointiin ja viestintään. Kesäiltoina Yli-Hynnilä taas aikoo kaivaa SUP-laudan esille ja meloa niin Vaasan kuin Kuortaneenkin vesillä.

Suomen kesä on ihanaa aikaa. En voisi kuvitella parempaa tapaa rentouttaa aivoja kuin SUP-laudan kyydissä lipuminen. Kun lauta halkoo tyyntä vettä ja ympärillä on toinen toistaan kauniimpia rantoja, sielu lepää, Yli-Hynnilä kuvailee.