Escarmat ja Herea yhteistyöhön – rekrytointimarkkinointi on jo tuottanut tuloksia

Escarmat ja Herea yhteistyöhön – rekrytointimarkkinointi on jo tuottanut tuloksia
29.11.2021 | 

Keskusvalmistusta tarjoava Escarmat ja viestintätoimisto Herea ovat aloittaneet yhteistyön syksyllä 2021. Aloite yhteistyöhön tuli Escarmatin puolelta, kun operatiivinen johtaja Tomi Korkeavaara otti yhteyttä Herean Enni Yli-Hynnilään. Herea teki Escarmatille sisältöstrategian ja operatiivisen viestintäsuunnitelman, joka tukee liiketoiminnan tavoitteita.

– Valitsimme markkinointiviestinnän kumppaniksi Herean, koska heidän viestintätyylinsä on raikas ja moderni. Lisäksi minulla oli aiempaa kokemusta työskentelystä Herean kanssa, Korkeavaara kertoo.

Yhteistyötä on nyt takana muutama kuukausi ja se on ollut molemmille osapuolille mieleistä. Erityismaininnan yhteistyön sujuvuudesta antaa Escarmatin toimitusjohtaja Kari Olkinuora:

– Mielestäni yhteistyömme on pyörinyt melkein kuin itsestään. Dialogi Herean kanssa on ollut avointa ja innostavaa.

Villit ideat tuovat työhakemuksia

Sisältöstrategiaa käytetään ohjenuorana kaikelle yrityksen viestinnän tekemiselle. Tämä tarkoittaa käytännössä niin artikkeleita, sosiaalisen median julkaisuja, maksettua digimarkkinointia kuin kuvamateriaalien tuottamistakin. Nämä kaikki palvelut saa Herealta, mikä tekee asioimisesta helppoa. Escarmatilla pääpaino on rekrytointimarkkinoinnissa ja työnantajamielikuvan luomisessa.

– Escarmatilla ymmärretään markkinointiviestinnän merkitys asiakasmielikuvan luomiselle, myynnin edistämiselle ja potentiaalisille työnhakijoille. Tällaisen yrityksen kanssa työskentely on mahtavaa, sisältöstrategi Enni Yli-Hynnilä kertoo.

Escarmat on kannustanut Enniä käyttämään mielikuvitustaan vapaasti ja varsinkin kekseliäästä rekrytointimarkkinoinnista on saatu hyvää palautetta. Palautteen lisäksi Escarmat on saanut kymmeniä työhakemuksia, joten markkinoinnista on ollut konkreettista hyötyä.

Jatkuva viestintä takaa näkyvyyden

Escarmatin ja Herean yhteistyö perustuu Herean jatkuvan viestinnän palveluun, jolloin yritys saa haluamansa palvelut kiinteään kuukausihintaan. Palvelut räätälöidään jokaisen yrityksen tarpeiden mukaan.

– Escarmatin kanssa tehtävä jatkuva viestintä takaa sen, että voimme määrätietoisesti toteuttaa sisältöstrategiaa ja seurata tavoitteiden saavuttamista. Molemmat osapuolet myös tietävät koko ajan, minkälaisia sisältöjä teemme jatkossa, Yli-Hynnilä sanoo.

Yhteistyö Herean kanssa on ollut escarmatlaisten mielestä parempaa kuin mitä oli etukäteen uskallettu toivoa. Tunne on molemmin puolinen.

Lue lisää Hereasta.