Tervetuloa Escarmatille kesätöihin!

Tervetuloa Escarmatille kesätöihin!
03.01.2022 | 

Etsimme Escarmatille kesätyöntekijöitä kesäksi 2022. Tarjoamme monenlaisia työtehtäviä asennuksista varastotöihin. Kaikilla työtehtävillä on kuitenkin yksi yhteinen nimittäjä: lupaamme, että meillä opit asioita, joista on sinulle hyötyä myöhemminkin. Lupaamme myös kunnon perehdytyksen.

Mitä tarjoamme?

Escarmatilla kesätyöntekijät tekevät pääasiassa asennuksia, mutta myös varastotöitä, pakkaamista ja muita työtehtäviä on tarjolla. Kojeistoasennukset tehdään kuvien ja standardien mukaisesti, joten sinun on helppo päästä mukaan tositoimiin. Työ ei kuitenkaan ole liukuhihnahommaa, vaan pääset tekemään eri työvaiheita ja käyttämään omaa päätä.

Meille on kunnia-asia, että kesätyöntekijät saavat hyvän perehdytyksen, etkä jää yksin. Meillä on nimetty henkilö perehdytysvastuussa ja häneltä voi aina kysyä, jos jokin mietityttää. Jos haluat tietää, miksi asiat tehdään tietyllä tavalla, osaamme vastata ja kerromme sinulle mielellämme. Ja jos haluat oppia hitusenkaan enemmän, meillä ohjataan sinua yksilöllisesti eteenpäin.

Miksi Escarmatille kannattaa hakea kesätöihin?

Escarmatilla pidetään kiinni hyvistä tyypeistä. Jos osoittaudut sellaiseksi, sinulla on mahdollisuus jatkaa töitä syksyllä, koulun ohessa tai vaikka seuraavana kesänä. On myös Escarmatin etu, että kouluttamamme ihmiset jäävät meille töihin.

Meillä opit hyödyllisiä taitoja jatkoa ajatellen, opiskelet sitten sähköasentajaksi, insinööriksi, diplomi-insinööriksi tai jotain ihan muuta. Tarjoamme myös loistoporukan, jossa pidetään toisista huolta ja kerrotaan hyviä juttuja ruokatunnilla.

Mitä etsimme?

Etsimme kesätyöntekijöitä erilaisiin tehtäviin. Toivomme, että olet vähintään 18-vuotias. Voit opiskella sähköalaa, mutta otamme huomioon myös muut työhakemukset. Meidän kesätyöt sopivat myös vastavalmistuneille asentajille.

Lisäksi suosittelemme tätä työkokemusta insinööri- ja diplomi-insinööriopiskelijoillekin. Meillä näkee sähköasennuksia käytännön tasolla ja siitä on takuulla hyötyä insinöörin töissä. Escarmatilla saat ohjausta yksilöllisesti ja meillä on myös hyvät etenemismahdollisuudet. Moni kesätyöntekijä on edennyt asennushommista toimiston puolelle.

Toivomme, että sinulla on halu oppia, kädentaitoja ja osaat toimia porukassa.

Käytännön asiat

Meillä työvuoro alkaa liukuvasti klo 78.30 välillä ja työpäivä kestää 8 tuntia. Haemme kesätyöntekijöitä sekä Strömberg Parkissa sijaitsevaan toimipisteeseemme että Mustasaaressa sijaitsevaan Vikbyn toimipisteeseemme.

Hakeminen

Haemme useampaa kesätyöntekijää. Paikat täytetään heti, kun sopivat henkilöt löydetään. Viimeinen hakupäivä on torstaina 31.3.2022.

Kerro muutamalla sanalla itsestäsi, harrastuksistasi ja taustastasi. Lähetä hakemus ja CV meille sähköpostilla. Meille saa myös lähettää WhatsAppia, sähköpostia tai soitella ja kysyä lisätietoja!

Lähetä hakemus osoitteeseen:

rekry@escarmat.com

Lisätietoja voi kysellä Nikolta tai Mikalta:

Niko Laurila

Tehdaspäällikkö

+358 44 710 1605

niko.laurila@escarmat.comMika Lintunen

Tehdaspäällikkö

+358 44 739 8325

mika.lintunen@escarmat.com


Millaista Escarmatilla on olla kesätöissä ja mitä uramahdollisuuksia tarjoamme?

”Opiskellessani sähköinsinööriksi työskentelin Escarmatilla kaksi kesää asentajana. Sen jälkeen pääsin kesätöihin ostoon ja sain vakityöpaikan myynnistä. Teen Escarmatille parhaillaan myös opinnäytetyötä. Escarmatilla on huikea työporukka niin asentajien keskuudessa kuin toimiston puolella. Olen ollut välillä muuallakin töissä, mutta halusin Escarmatille takaisin. Täällä on helppo kommunikoida, apu on lähellä ja asiat menevät nopeasti eteenpäin. Minulla on ollut hyvä perehdytys sekä asennushommissa että myynnissä. Olen saanut Escarmatilla hyvän lähdön uralleni.”

  Janne Hintikainen, myynti-insinööri