Haemme työntekijää Escarmatin sydämeen – tarjolla paikka varastotyöntekijälle

Haemme työntekijää Escarmatin sydämeen – tarjolla paikka varastotyöntekijälle
Kuvassa Santtu Kinnunen.
29.11.2021 | 

Escarmatilla yli 15 vuotta varastotyöntekijänä toiminut Ritu jää maaliskuussa eläkkeelle. Ritu on tehnyt loistavaa työtä ja hän haluaisi kouluttaa itselleen seuraajan. Kiinnostaisiko sinua oppia logistiikka-alan niksit suoraan alan huipulta?

Nyt siihen on tilaisuus!

Mitä etsimme?

Etsimme tavaran vastaanottoon varastyötyöntekijää, joka osaa loogisen ajattelun. Työtehtäviisi kuuluu muun muassa saapuvien lähetysten kirjaaminen järjestelmään, hyllytys. Meillä jeesataan työkaveria puolin ja toisin, joten työnkuvasi on monipuolinen ja näet koko logistiikan kirjon.

Mitä tarjoamme varastotyöntekijälle?

Jos tehdas olisi ihmiskeho, varasto olisi sen sydän. Ilman varastoa tehdas ei pyörisi. Vastaanotamme tavaraa varastoon ja keräämme niitä työpisteille, jossa niistä kootaan tuotteita. Kun tuotteet ovat valmiit, ne pakataan ja lähetetään eteenpäin. Mitä paremmin logistiikka toimii, sitä paremmin tehdas toimii.

Escarmatilla opit logistiikasta, ulkomaanviennistä ja -tuonnista, varastoinnista ja teollisuuden prosesseista. Meillä saat hyvän kokonaiskuvan siitä, mitä tehtaassa tapahtuu ja pääset osaksi sujuvaa kokonaisuutta. Meillä Escarmatilla ymmärretään, että varaston toimivuus on elintärkeää koko liiketoiminnalle. Siksi varastoomme investoidaan. Escarmatilla on käytössä varastoautomaatteja, kaikki raskaat työvaiheet hoidetaan koneilla ja olemme juuri saaneet käyttöön uusia varastotiloja.

Annamme sinulle kunnon perehdytyksen. Prosessit ovat selkeitä ja helposti opittavissa. Toivomme, että ehdit työskennellä jonkin aikaa Ritun kanssa rinnakkain, jotta opit häneltä mahdollisimman paljon.

Tarjoamme myös hyvää huumoria, mutta kuitenkin porukan, joka tekee töitä ahkerasti. Hyvästä yhteishengestämme kertoo se, että vaihtuvuus on pientä. Meillä on tällä hetkellä seitsemän hengen tiimi.

Escarmatilla voit vaikuttaa omaan työympäristöösi ja työnkuvaasi. Kuulemme mielellämme erilaisia näkemyksiä ja uusia ehdotuksia, jotta voimme kehittää omaa toimintaamme.

Escarmatin yritystoiminta on hyvässä vauhdissa ja kehittyy vinhasti eteenpäin. Eri osastojen välillä ei ole kahtiajakoa. Johtoa ja hallitustamme kiinnostaa aidosti työntekijän hyvinvointi.

Mitä tässä työssä tarvitsee?

Järkeä, järkeä ja järkeä. Logistiikkahommissa on käyttöä ennen kaikkea loogiselle ajattelulle. Varastossamme on yli 10 000 nimikettä, jossa jokaiselle on oma paikkansa. Meille voi saapua monimutkaisiakin tilauksia, jotka täytyy kirjata järjestelmään ja hyllyttää oikeille paikoilleen.

Toivomme sinulta:

  • Loogista ajattelua ja ongelmanratkaisutaitoa. Työtehtävät vaativat usein ajatustyötä ja järkeilyä.
  • Avuliaisuutta sekä ahkeruutta. Kuten mainittu, jeesaamme toisiamme ihan pyytämättä ja oma-aloitteisesti.
  • Logistiikka-alan koulutus tai työkokemus katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä. Tärkeintä on, että haluat oppia.
  • Katsomme eduksi, jos osaat ajaa trukilla. Tämä voidaan kuitenkin myös kouluttaa.
  • Katsomme eduksi kokemuksen Lemonsoftin toiminnanohjausjärjestelmästä.

Käytännön asiat

Työ on vakituinen ja kokoaikainen. Meillä on liukuva työaika. Teemme töitä yhdessä vuorossa.

Hakeminen

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV Aapelille sähköpostilla. Kerro lyhyesti itsestäsi ja taustastasi. Täytämme paikan heti, kun sopiva henkilö löytyy. Viimeinen hakupäivä on perjantaina 28.1.2022.

Myös lisätietoja työstä voit kysyä Aapelilta:

Aapeli Yli-Jaskari

Varastopäällikkö
+358 44 739 8352

aapeli.yli-jaskari@escarmat.com

Millaista Escarmatin varastolla on työskennellä?

”Aloitin varastopäällikkönä helmikuussa 2021. Kansainvälisen kaupan opinnot saivat minut kiinnostumaan logistiikka-alasta. Etenkin aivopulmat kiehtovat minua. Tehtävät, joissa pitää käyttää järkeä ja ongelmanratkaisukykyä, ovat mielestäni parhaita. Meillä on tehtaalla mahtava henki koko ajan. Yhteisöllisyys tulee esiin tosi vahvasti. Kannattaa hakea mukaan kehittämään Escarmatia ja samalla koko yrityksen toimintaa!”

Aapeli Yli-Jaskari, varastopäällikkö