Etsimme seikkailunnälkäisiä tutkimusmatkailijoita! – jatkuva haku

Etsimme seikkailunnälkäisiä tutkimusmatkailijoita! – jatkuva haku
06.09.2021

Haluatko reissata ympäri maailmaa? Kiinnostaako sinua sähkö, moottorit tai automaatio? Sitten olet etsimämme seikkailija!

Escarmat etsii jatkuvasti seikkailunnälkäisiä tutkimusmatkailijoita, jotka osaavat tehdä sähkö- ja automaatioasennuksia asiakkaidemme kohteissa ympäri maailmaa. Seikkailijalla ei puntit tutise tai kissa vie kieltä tiukassakaan paikassa.

Millaista seikkailijan työ on?

Seikkailijan tehtävänä on asentaa laivojen ja voimalaitosten moottoreihin automaatiojärjestelmiä. Työhön kuuluu johdotusta, liittämistä ja tarkastamista. Kohteet voivat olla missä tahansa, vaikkapa Afrikassa, Singaporessa, Etelä-Amerikassa tai keskelle valtamerta.

Seikkailijoiden tutkimusmatkat kestävät tyypillisesti muutamasta viikosta muutamaan kuukauteen. Reissuissa tehdään pitkiä päiviä, joten palkkaus on sen mukainen. Matkalle lähtee yleensä seikkailijoiden tiimi, mutta kokeneimmat seikkailijat hoitavat hommat joskus yksinkin. Reissujen välissä pääsee kotiin keräämään voimia ja lepäämään ennen uusia seikkailuja.

Millainen on pätevä seikkailija?

Etsimme ensisijaisesti seikkailijoita, joilla on asenne kunnossa. Asenteella tarkoitamme oma-aloitteisuutta, hyväntuulisuutta, ahkeruutta, tarkkuutta ja sitä, että uskaltaa kysyä ja sopivasti kyseenalaistaa. Työmailla tulee vastaan tiukkojakin paikkoja ja silloin asiat pitää ratkaista itsenäisesti tai muiden seikkailijoiden kanssa.

Kunnon seikkailija kunnioittaa myös paikallisia ihmisiä ja kulttuureja. Eteen voi tulla yllättäviä tilanteita, joista selviää kohteliaisuudella ja tilannetajulla.

Eduksi katsotaan, jos seikkailijalla on automaatioasentajan tai sähköasentajan koulutus tai työkokemus. Koulutuksesi tai kokemuksesi voi olla myös muulta alalta, kuten ajoneuvopuolelta, sillä moottoreiden tuntemus on tässä työssä hyödyksi. Asuinpaikallasi ei ole väliä, sillä matkustat työsi puolesta joka tapauksessa. Escarmatilla työkieli on suomi ja reissuissa on hyvä osata englantia.

Miksi kannattaa ryhtyä seikkailijaksi?

Tässä työssä saa sellaista työkokemusta ja osaamista, mitä ei saa mistään muualta. Matkoilla ympäri maailmaa koet unohtumattomia elämyksiä. Erilaisissa maailmankolkissa tutustut tiimiisi ja ihmisiin, joista voi tulla sinulle elinikäisiä ystäviä.

Escarmatilla saat kunnon perehdytyksen, joka kestää 1–2 reissun ajan. Jos hommat natsaavat, kehityt huimaa vauhtia ammattilaiseksi.

Etsimme seikkailijoita tositarkoituksella, joten työ on vakituinen. Aikomuksenamme on kasvattaa asennustiimiämme ja rekrytoimmekin useamman seikkailijan. Escarmat on vakavarainen yritys ja saat meiltä varman palkkauksen.

Miksi Escarmat?

Escarmatilla on pitkiä työuria, sillä meillä on hyvä ilmapiiri. Meillä arvostetaan työntekijöitä ja johtajat ovat tutkitusti empaattisia ja positiivisia.

Escarmat tarjoaa työntekijöilleen kattavat henkilöstöedut ja joustamme eri elämäntilanteissa.  Olemme toimineet vuodesta 1994 ja meillä on asiakkaina isoja, kansainvälisiä OEM-asiakkuuksia.

Escarmatilla on myös hyvät etenemismahdollisuudet. Jopa toimitusjohtaja on aloittanut käytännön hommista.

Hakeminen

Käynnissä on jatkuva haku eli etsimme potentiaalisia seikkailijoita koko ajan. Jos työ vähääkään kiinnostaa, kannattaa laittaa hakemusta tulemaan. Hakemukset voi lähettää suoraan Tomille:

Tomi Korkeavaara

tomi.korkeavaara@escarmat.com

Lisäksi voit lukea artikkelin, jossa Bagus Komulainen ja Mikko Pajukangas kertovat reissutyöstä.