Escarmatin Toimitusjohtaja Veikko Junttila siirtyy eläkkeelle – Uutena toimitusjohtajana aloittaa Kari Olkinuora

Escarmatin Toimitusjohtaja Veikko Junttila siirtyy eläkkeelle – Uutena toimitusjohtajana aloittaa Kari Olkinuora
26.04.2021 | 

Escarmatin pitkäaikainen toimitusjohtaja ja perustaja Veikko ”Vexi” Junttila siirtyy eläkkeelle 31.8.2021 alkaen. Toimitusjohtajan tehtävän Junttila jättää 30.4.2021. Hän on myös huhtikuun aikana luopunut osuudestaan yhtiössä.

Junttila oli perustamassa Oy Escarmat Ltd:tä lähes 27 vuotta sitten ja hän on toiminut yhtiön toimitusjohtajana siitä lähtien. 

– Paljon on tapahtunut tänä aikana. Muistoja riittää monista yhteisistä ikimuistoisista hetkistä niin työkavereiden, asiakkaiden kuin toimittajienkin kanssa, joita olen saanut tavata näiden vuosien aikana. Toisaalta olen oppinut tuntemaan monia teistä myös vain puhelimen tai sähköpostin välityksellä ja silti monet teistä tuntuvat vanhoilta tutuilta. Olen saanut tehdä työtä, jossa viihdyin ja suuri vilpitön kiitos siitä kuuluu teille kaikille. Kiitos! 

Junttila jatkaa Escarmatin palveluksessa elokuun loppuun asti myynnin tehtävissä.

Vexi on ollut pidetty toimitusjohtaja, joka tunnetaan hyväntuulisena, huumorintajuisena sekä hyväsydämisenä yhteistyökumppanina. Escarmat haluaa kiittää Vexiä vuosikymmeniä kestäneestä palveluksesta yrityksen hyväksi ja toivottaa hänelle hyviä eläkepäiviä niiden koittaessa!


Kari Olkinuora

Yhtiön toimitusjohtajaksi 1.5.2021 alkaen on kutsuttu pääosakas Kari Olkinuora. Myös Olkinuora on työskennellyt Escarmatin palveluksessa yrityksen perustamisesta alkaen, viimeisempänä tehtävänään myyntipäällikön roolissa.

Karin yhteystiedot: +358 40 056 7193 | kari.olkinuora(at)escarmat.com

Escarmat on vuodesta 1994 toiminut täyden palvelun automaatiotalo, joka tarjoaa eri teollisuuden toimialoille joustavaa ja luotettavaa sähkö-, automaatio- ja ohjauskeskusten alihankinta-, sopimus- ja projektivalmistusta sekä kaiken kattavia avaimet käteen -ratkaisuja.