Escarmatin kesätyöhaku on auki – hae meille vaikka heti!

Escarmatin kesätyöhaku on auki – hae meille vaikka heti!
08.01.2024

Etsimme Escarmatille kesätyöntekijöitä kesälle 2024. Tarjoamme monenlaisia työtehtäviä asennuksista varastotöihin. Mitä sitten toivomme sinulta? Asennetta tietenkin!

Mitä tarjoamme?

Escarmatilla kesätyöntekijät tekevät pääasiassa asennuksia, mutta myös varastotöitä, pakkaamista ja muita työtehtäviä. Kojeistoasennukset tehdään kuvien ja standardien mukaisesti, joten sinun on helppo päästä mukaan tositoimiin. Työ ei kuitenkaan ole liukuhihnahommaa, vaan pääset tekemään eri työvaiheita ja käyttämään päätäsi.

Emme oleta, että osaat työt jo valmiiksi, vaan perehdytämme sinut. Jos haluat oppia hitusenkaan enemmän, ohjaamme sinua eteenpäin.

Miksi Escarmatille kannattaa hakea kesätöihin?

Escarmatilla pidetään kiinni hyvistä tyypeistä. Jos osoittaudut sellaiseksi, sinulla on mahdollisuus jatkaa töitä syksyllä, koulun ohessa tai vaikka seuraavana kesänä. On myös Escarmatin etu, että kouluttamamme ihmiset jäävät meille töihin.

Meillä opit hyödyllisiä taitoja jatkoa ajatellen, opiskelet sitten sähköasentajaksi, insinööriksi, diplomi-insinööriksi tai jotain ihan muuta. Tarjoamme loistoporukan, jossa pidetään toisista huolta ja kerrotaan hyviä juttuja ruokatunnilla. Halutessasi pääset mukaan tekemään myös somehommia.

Asenne riittää

Rekrytoimme Escarmatille ensisijaisesti asennetta. Asenteella tarkoitamme sitä, että sinulla on halua oppia, uskallat kysyä ja osaat toimia porukassa.

Etsimme kesätyöntekijöitä erilaisiin tehtäviin. Toivomme, että olet vähintään 18-vuotias. Voit opiskella sähköalaa tai olla vastavalmistunut, mutta otamme huomioon myös muut työhakemukset.

Lisäksi suosittelemme tätä työkokemusta insinööri- ja diplomi-insinööriopiskelijoillekin. Meillä näkee sähköasennuksia käytännön tasolla, mistä on takuulla hyötyä insinöörin töissä. Moni kesätyöntekijä on edennyt asennushommista toimiston puolelle.

Käytännön asiat

Meillä työvuoro alkaa liukuvasti klo 7–8.30 välillä ja työpäivä kestää 8 tuntia. Haemme kesätyöntekijöitä sekä Strömberg Parkissa sijaitsevaan toimipisteeseemme että Mustasaaressa sijaitsevaan Vikbyn toimipisteeseemme.

Hakeminen

Haemme useampaa kesätyöntekijää. Paikat täytetään heti, kun sopivat henkilöt löydetään. Viimeinen hakupäivä on 31.3.2024.

Kerro muutamalla sanalla itsestäsi, harrastuksistasi ja taustastasi. Lähetä hakemus ja CV meille sähköpostilla. Meille saa myös lähettää WhatsAppia, sähköpostia tai soitella ja kysyä lisätietoja!

Lähetä hakemus osoitteeseen:
rekry@escarmat.com

Lisätietoja voi kysellä Nikolta tai Mikalta:

Niko Laurila
Tehdaspäällikkö (Strömberg Parkin toimipiste)
+358 44 710 1605
niko.laurila@escarmat.com

Mika Lintunen
Tehdaspäällikkö (Vikby)
+358 44 739 8325
mika.lintunen@escarmat.com


Kannattaako Escarmatille hakea kesätöihin? Lue, mitä viime kesän kesätyöntekijät paljastavat!

Katso TikTok-kanavaltamme, millaista meillä oikein on.

Tsekkaa myös Escarmatin Instagram, Facebook ja LinkedIn.P.S. Olemme mukana Kauppakamarin #palkkaanuori-kampanjassa. Lisätietoja Kauppakamarin verkkosivuilta.