Escarmat rekrytoi asennetta: hae meille kesätöihin!

Escarmat rekrytoi asennetta: hae meille kesätöihin!
03.01.2023

Etsimme Escarmatille kesätyöntekijöitä kesäksi 2023. Tarjoamme monenlaisia työtehtäviä asennuksista varastotöihin. Mitä sitten toivomme sinulta? Asennetta tietenkin!

Mitä tarjoamme?

Escarmatilla kesätyöntekijät tekevät pääasiassa asennuksia, mutta myös varastotöitä, pakkaamista ja muita työtehtäviä. Kojeistoasennukset tehdään kuvien ja standardien mukaisesti, joten sinun on helppo päästä mukaan tositoimiin. Työ ei kuitenkaan ole liukuhihnahommaa, vaan pääset tekemään eri työvaiheita ja käyttämään omaa päätäsi.

Emme oleta, että osaat työt jo valmiiksi, vaan perehdytämme sinut. Meillä on nimetty henkilö perehdytysvastuussa ja häneltä voi aina kysyä, jos jokin mietityttää. Ja jos haluat oppia hitusenkaan enemmän, ohjaamme sinua eteenpäin.

Miksi Escarmatille kannattaa hakea kesätöihin?

Escarmatilla pidetään kiinni hyvistä tyypeistä. Jos osoittaudut sellaiseksi, sinulla on mahdollisuus jatkaa töitä syksyllä, koulun ohessa tai vaikka seuraavana kesänä. On myös Escarmatin etu, että kouluttamamme ihmiset jäävät meille töihin.

Meillä opit hyödyllisiä taitoja jatkoa ajatellen, opiskelet sitten sähköasentajaksi, insinööriksi, diplomi-insinööriksi tai jotain ihan muuta. Tarjoamme myös loistoporukan, jossa pidetään toisista huolta ja kerrotaan hyviä juttuja ruokatunnilla. Halutessasi pääset mukaan tekemään TikTok-videoita ja muita somehommia.

Asenne riittää

Rekrytoimme Escarmatille ensisijaisesti asennetta. Asenteella tarkoitamme sitä, että sinulla on halua oppia, uskallat kysyä ja osaat toimia porukassa.

Etsimme kesätyöntekijöitä erilaisiin tehtäviin. Toivomme, että olet vähintään 18-vuotias. Voit opiskella sähköalaa tai olla vastavalmistunut, mutta otamme huomioon myös muut työhakemukset.

Lisäksi suosittelemme tätä työkokemusta insinööri- ja diplomi-insinööriopiskelijoillekin. Meillä näkee sähköasennuksia käytännön tasolla ja siitä on takuulla hyötyä insinöörin töissä. Moni kesätyöntekijä on edennyt asennushommista toimiston puolelle.

Käytännön asiat

Meillä työvuoro alkaa liukuvasti klo 78.30 välillä ja työpäivä kestää 8 tuntia. Haemme kesätyöntekijöitä sekä Strömberg Parkissa sijaitsevaan toimipisteeseemme että Mustasaaressa sijaitsevaan Vikbyn toimipisteeseemme.

Hakeminen

Haemme useampaa kesätyöntekijää. Paikat täytetään heti, kun sopivat henkilöt löydetään. Viimeinen hakupäivä on 31.3.2023.

Kerro muutamalla sanalla itsestäsi, harrastuksistasi ja taustastasi. Lähetä hakemus ja CV meille sähköpostilla. Meille saa myös lähettää WhatsAppia, sähköpostia tai soitella ja kysyä lisätietoja!

Lähetä hakemus osoitteeseen:

rekry@escarmat.com


Lisätietoja voi kysellä Nikolta tai Mikalta:

Niko Laurila
Tehdaspäällikkö (Strömberg Parkin toimipiste)
+358 44 710 1605
niko.laurila@escarmat.com

Mika Lintunen
Tehdaspäällikkö (Vikby)
+358 44 739 8325
mika.lintunen@escarmat.com

Millaista Escarmatilla on olla kesätöissä?

”Escarmatin työyhteisö on mukava ja auttavainen. Opin asioita, joita en oppisi pelkästään koulussa. Sain Escarmatilla kipinän jatko-opintoihin, sillä tiedonjanoni kasvoi siellä työskennellessä. Työ ei myöskään ollut liian stressaavaa, vaan vapaa-ajalla jaksoi hyvin harrastaa.”

–  Tatu Virkola, kesätyöntekijä kesinä 2021 ja 2022

Katso TikTok-kanavaltamme, millaista meillä oikein on. Tsekkaa myös Instagram, Facebook ja LinkedIn.