Referenssit

Wärtsilä

Wärtsilä on kansainvälisesti johtava merenkulun ja energiamarkkinoiden voimaratkaisujen toimittaja, joka tukee asiakasyrityksiä tuotteiden koko elinkaaren ajan. Wärtsilä maksimoi alusten ja voimalaitosten ympäristötehokkuuden ja taloudellisuuden keskittymällä teknologisiin innovaatioihin ja kokonaishyötysuhteeseen.

www.wartsila.com

Wärtsilä Finland Oy

  • Wärtsilä Finland Oy – Marine Solutions
  • Wärtsilä Finland Oy – Energy Solutions
  • Wärtsilä Finland Oy – Delivery Centre Vaasa
  • Wärtsilä Finland Oy – Research & Development
  • Wärtsilä Finland Oy – Services

Wärtsilä Projects Oy
Wärtsilä Services Switzerland Ltd
Wärtsilä Netherlands B.V.
Wärtsilä Italia S.p.A.
Wärtsilä India Private Limited

ABB

ABB on johtava sähkövoima- ja automaatioteknologiayhtymä, jonka pääkonttori sijaitsee Sveitsin Zürichissä. ABB on kehittänyt tai kaupallistanut monia nyky-yhteiskunnan pohjana toimivia tekniikoita, muun muassa korkeajännitteisen tasavirran siirto pitkillä välimatkoilla sekä mullistavat sähköistysratkaisut laivoihin. Nykyään ABB on maailman johtava teollisuuden moottorien ja taajuusmuuttajien, tuuliturbiinigeneraattoreiden sekä sähköverkkojen toimittaja.

new.abb.com

ABB Oy

  • ABB Oy Power Systems
  • ABB Oy Transformers
  • ABB Oy Service

ABB AS

Eltel Networks Oy

Eltel on johtava eurooppalainen teknisten palveluiden toimittaja infraverkkotoimialalla, joka palvelee yhteiskunnan kriittisiä infrastruktuuriverkkoja. Toiminta jakaantuu kolmeen segmenttiin: Power, Communication ja Transport & Security. Toiminta-alueina ovat Pohjoismaat, Baltia, Puola, Saksa, Iso-Britannia ja Afrikka.

www.eltelnetworks.com

Koja Marine

Koja Marine on erikoistunut laivojen ilmastointijärjestelmien suunnitteluun ja toteuttamiseen. Toimituslaajuuteen kuuluvat täydellinen ilmastointijärjestelmän perussuunnittelu, sähköautomaatiosuunnittelu ja laitetoimitukset. Palvelu sisältää myös käyttöönoton, koulutuksen ja huollon.

www.koja.fi

Vaasan Kuljetuskanavat

Vaasan Kuljetuskanavat Oy on yksi Suomen kokeneimmista pölynpoistojärjestelmä- ja lämpölaitostoimittajista. Tuotevalikoimaan kuuluu materiaalien käsittelyyn, siirtämiseen, varastoimiseen ja hyödyntämiseen liittyvät suodattimet, puhaltimet, putkistot, varastosiilot, kuljettimet, lämpölaitokset yms. tuotteet. Toimitukset ovat pääasiassa ns. ”avaimet käteen” periaatteella, jolloin asiakas saa käyttövalmiin asennetun ja toimivan laitekokonaisuuden käyttöönsä yhdeltä toimittajalta.

www.kuljetuskanavat.fi

Petsmo Products

Petsmo Products tekee erikoiskoneita muun muassa teurastamoiden ja rehukeittiöiden tarpeisiin yli 50 vuoden kokemuksella.


www.petsmoproducts.fi

Uponor Infra

Uponor on yksi johtavista rakennus- ja ympäristötekniikan järjestelmien toimittajista maailmassa. Uponor tarjoaa rakentajille ja remontoijille kattavan valikoiman lämmitykseen, veden- ja energianjakeluun sekä ilmanvaihtoon ja jäteveden käsittelyyn tarkoitettuja järjestelmiä. Lisäksi he valmistavat tuotteita kunnallisen infrastruktuurin rakentamiseen ja saneeraukseen.

www.uponor.fi

Uwira Oy

Uwira Oy on erikoistunut hitsaamalla valmistettaviin tuotteisiin ja komponentteihin. Uwira toimii vaativilla toimialoilla ja heidän erityisosaamisensa on putkistojen ja metallituotteiden valmistaminen sekä kokonaistoimitusten ja projektien hallinnoiminen.

www.uwira.fi

Mikrometalli Oy

Oy Mikrometalli Ab on Maalahden kunnassa sijaitseva metallialalla toimiva yritys, joka tarjoaa palveluita jyrsinnässä, sorvauksessa, laserleikkauksessa ja koneenrakennuksessa. www.mikrometalli.fi

Scott Health & Safety Ltd

Scott Safety on maailman johtava korkealaatuisten hengityssuojainten suunnittelija, valmistaja ja myyjä. Yritys valmistaa laitteita myös hengityksen seurantaan ja anturilaitteita sekä muita suojaaviaa ratkaisuja palolaitosten, öljy-, kemian-, rakennus-, teollisuus- ja pelastuspalvelut, mukaan lukien ensipelastajat, lainvalvonta, sotilas- ja väestönsuojelu.

www.scottsafety.com